Un tânăr de 21 de ani a fost internat la secţia Psihiatrie după ce ar fi agresat 4 oameni | Informaţia Zilei

Un tânăr de 21 de ani a fost internat la secţia Psihiatrie după ce ar fi agresat 4 oameni

Poliţiştii careieni au dispus măsura internării la secţia Psihiatrie a unui tânăr, de 21 de ani, din municipiul Carei, care ar fi agresat 4 persoane.

În fapt, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Carei efectuează cercetări faţă de un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Carei, care în perioada iulie – august, în timp ce se afla internat într-un centru de îngrijire din municipiul Carei, ar fi agresat fizic 4 femei, cu vârste cuprinse între 26 şi 52 de ani, din localităţile Carei, Berveni şi Căuaş, angajate ale respectivului centru.

Astfel, poliţiştii au dispus măsura internării tânărului, de 21 de ani, la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517