Un tânăr a vrut să iasă din ţară pe la Petea cu permis fals

Marţi, 21 iunie a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de ieşire din România, un cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, la solicitarea poliţiştilor, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor ucrainene.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că permisul de conducere prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517