Un somalez a vrut să ajungă din Satu Mare în Suedia

În 15 martie, poliţiştii de frontieră sătmăreni au reţinut o persoană care încerca să iasă ilegal din România. În jurul orei 19.12, poliţiştii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, împreună cu cei din cadrul Sectorului PF Berveni au reţinut, la aproximativ 50 de metri de frontiera de stat, pe direcţia localităţii Oar, o persoană care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că este vorba despre un cetăţean somalez în vârstă de 27 de ani, care intenţiona să ajungă ilegal în Suedia. Dar pentru că nu deţine documente legale în acest sens, a încercat să iasă din România pe jos, pe la frontiera verde.

Drept urmare, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de ieşire din ţară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517