Un şofer neatent a derapat în şanţ la Apa | Informaţia Zilei

Un şofer neatent a derapat în şanţ la Apa

Accident Apa

Accident Apa

Un bărbat şi doi câini Golden Retriever rămaşi captivi într-un autoturism au fost salvaţi, duminică după-amiază, 12 mai, de către pompierii sătmăreni.

Apelul la numărul 112 efectuat de către un participant la trafic în jurul orei 13.30 menţiona faptul ca un autoturism a parasit partea carosabilă şi a ajuns într-un şanţ, la intrarea în localitatea Apa. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD TIM.

Salvatorii au fost nevoiţi sa taie caroseria maşinii pentru a extrage şoferul, aflat în stare de conştientă, şi pe ceilalţi ocupanţi – doi căţei – găsiţi puţin agitaţi, dar nerăniţi.

Şoferului i s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, fiind apoi transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare, iar pentru preluarea caţeilor s-a luat legătura cu aparţinătorii victimei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517