00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Octavian Petric, Romeo Nicoară, Claudiu Ţinca. . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă candidatul PSD la aleerile prezidenţiale.(reluare) 01.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Gabriela Notariuş. Titlul emisiuni: Gabriela Notariuş - raport la 4.380 de zile. 02.30 Ne Cheamă Natura 03.40 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Liviu Rotar. 05.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi: Nelu Donca, Călin Turşuc. Titlul emisiunii: Olimpia MCMXXI urcă o treaptă în fotbalul judeţean. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Cornel Mureşan, Ioan Andor. Titlul emisiuni: Problematica pălincii româneşti a ajuns iar la Bruxelles.(reluare) 09.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Paula Cosma. Titlul emisiunii: Despre naştere pas cu pas. 10.30 La Psiholog 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Octavian Petric, Romeo Nicoară, Claudiu Ţinca. . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă candidatul PSD la aleerile prezidenţiale.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură, în memoriam - Rudolf Fatyol. 15.50 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Gabriela Notariuş. Titlul emisiuni: Gabriela Notariuş - raport la 4.380 de zile. 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Liviu Rotar. 24.07.2019

Un sătmărean şi-a lovit soţia în cap cu ciocanul, după ce a bătut-o crunt

Scris de Matei Larisa, 16 octombrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Dupa ce si-a batut sotia, un barbat i-a aplicat si cateva lovituri cu ciocanul, in cap

Dupa ce si-a batut sotia, un barbat i-a aplicat si cateva lovituri cu ciocanul, in cap

O femeie din municipiul Satu Mare a ajuns în comă la spital după ce în 9 octombrie a fost crunt bătută de soţul său.

Din câte se pare, conform informaţiilor emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în urma unor neînţelegeri în familie, în seara de 9 octombrie, în jurul orei 21:00, în timp ce femeia se pregătea să îi facă baie unuia dintre copii, aflându-se în baie lângă vană, soţul său pe iniţialele F. I., a tras-o de păr până ce femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de gresie.

Mai apoi, bărbatul a lovit-o de mai multe ori în zona capului cu un ciocan. Când şi-a dat seama că soţia sa este inconştientă, bărbatul a tras-o în cameră, după care a ieşit pe casa scării, cerându-le vecinilor să cheme o ambulanţă.

Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă, după care a fost transferată la secţia de neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare.

Din câte se pare, bărbatul şi-a recunoscut fapta, fiind reţinut de îndată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. „Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, în data de 11 octombrie 2018, a emis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul F. I., pe o durată de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale”, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 17 octombrie 2018, ora 08:05

    Da,…, Asta este familie traditionala….. La homosexuali inca n-am auzit de asa ceva !. Probabil sunt mai inteligenti.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.