18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

Un sătmărean şi-a lovit soţia în cap cu ciocanul, după ce a bătut-o crunt

Scris de Matei Larisa, 16 octombrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Dupa ce si-a batut sotia, un barbat i-a aplicat si cateva lovituri cu ciocanul, in cap

Dupa ce si-a batut sotia, un barbat i-a aplicat si cateva lovituri cu ciocanul, in cap

O femeie din municipiul Satu Mare a ajuns în comă la spital după ce în 9 octombrie a fost crunt bătută de soţul său.

Din câte se pare, conform informaţiilor emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în urma unor neînţelegeri în familie, în seara de 9 octombrie, în jurul orei 21:00, în timp ce femeia se pregătea să îi facă baie unuia dintre copii, aflându-se în baie lângă vană, soţul său pe iniţialele F. I., a tras-o de păr până ce femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de gresie.

Mai apoi, bărbatul a lovit-o de mai multe ori în zona capului cu un ciocan. Când şi-a dat seama că soţia sa este inconştientă, bărbatul a tras-o în cameră, după care a ieşit pe casa scării, cerându-le vecinilor să cheme o ambulanţă.

Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă, după care a fost transferată la secţia de neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare.

Din câte se pare, bărbatul şi-a recunoscut fapta, fiind reţinut de îndată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. „Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, în data de 11 octombrie 2018, a emis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul F. I., pe o durată de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale”, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 17 octombrie 2018, ora 08:05

    Da,…, Asta este familie traditionala….. La homosexuali inca n-am auzit de asa ceva !. Probabil sunt mai inteligenti.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.