Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 02.24 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 03.07 Folkshop la Satu Mare Shopping Plaza 04.31 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.50 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Livada de nuci, o adevărată fabrică de bani 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.35 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 11.07 Inaugurarea noului showroom Lebăda 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Loredana Aracs, titlul emisiunii: Diagnostic şi tratament în bolile oncologice 14.12 Teleshopping 14.28 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Cum să vedem binele în orice situaţie 15.25 Concert Inedit 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Vasile Moiş – raport la 2.190 de zile 16.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Carmen Bratosin, Ovidiu Pop, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 17.50 Sport, meci de fotbal, Unirea Tăşnad-U Cluj 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Carnea de struţ, delicatesă în bucătărie 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Un sătmărean doreşte standarde europene pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cursul zilei de joi, 7 septembrie 2017, a trecut pragul redacţiei Informaţia Zilei un locuitor al urbei care a insistat să publicăm în paginile cotidianului câteva aspecte ce ţin de secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, acolo unde a fost internat pentru o afecţiune la coloana vertebrală. Două probleme au fost ridicate de semnatarul sesizării. Prima dintre ele vizează asigurarea de medicamente şi cea de-a doua, curăţenia din secţie.

Pacientul, om pensionar, cu zeci de ani de muncă în spate, care a cunoscut şi traiul din România, dar şi cel din afara ţării (Portugalia, Spania, Italia) îşi doreşte ca şi la noi în ţară sistemul sanitar să fie adus la standarde europene, angajaţii să îşi cunoască mai bine atribuţiile de serviciu şi să pună în aplicare sarcinile postului aşa cum scrie la carte. Omul este de părere că doamnele infirmiere de pe secţia amintită ar putea fi un pic mai harnice şi mai atente cu curăţenia în saloane, să folosească dezinfectanţii aşa cum trebuie, indiferent de spaţiile pe care trebuie să le igienizeze. Să acorde atenţie detaliilor, să dea cu mopul fără frică sub patul bolnavilor etc. De asemenea, în privinţa medicamentelor, pacientul consideră că spitalul ar trebui să-şi întregească necesarul astfel încât bolnavii să nu mai fie nevoiţi să-şi cumpere o parte din tratament.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. gfjrr a spus: 21 septembrie 2017, ora 01:23

    Mai e cineva care doreste standarde europene pentru Spitalul de Urgenta Satu Mare? Asa unu numa…nu merita :)))

  2. satmarean a spus: 13 septembrie 2017, ora 15:46

    Are perfectă dreptate, în plus la neurologie ţi se face scârbă când eşti internat. Condiţiile deplorabile!!!! D-na doctor Nicoleta Costin, un medic exemplar! Iar la Spitalul de urgenţă, în sala de aşteptare, nu sunt nici măcar scaune suficiente ! Oare dl preşedinte Pataki nu poate aloca măcar 500 de lei? cam atât costă 10 scaune pliante.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.