Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Nicoale Dumuţa, Ioan Aniţaş, Ioan Urda, titlul emisiunii: Judeţul Satu Mare a scăpat oficial de pericolul pestei porcine africane (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Adelin Ghiarfaş, Ciprian Crăciun, titlul emisiunii: Primăria Satu Mare vrea să majoreze impozitele cu 20% (reluare) 02.25 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 03.10 Danţu la Şură din Soconzel, tradiţie şi autenticitate 03.50 Festivalul Secerişului la Moftinu Mare 04.23 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Modalităţi de preparare în fitoterapie 05.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Ovidiu T Pop, Aurel Pop, titlul emisiunii: Un dascăl ilustru Gheorghe Cozma 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Nicoale Dumuţa, Ioan Aniţaş, Ioan Urda, titlul emisiunii: Judeţul Satu Mare a scăpat oficial de pericolul pestei porcine africane (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 10.02 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Mark Nagy Janos, titlul emisiunii: Aria protejată râul Tur şi limitele ei 10.42Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Adelin Ghiarfaş, Ciprian Crăciun, titlul emisiunii: Primăria Satu Mare vrea să majoreze impozitele cu 20% (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 14.37 Teleshopping 14.47 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 15.46 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 17.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Ioana Cheregi 23.30 Ştiri

Un sătmărean doreşte standarde europene pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cursul zilei de joi, 7 septembrie 2017, a trecut pragul redacţiei Informaţia Zilei un locuitor al urbei care a insistat să publicăm în paginile cotidianului câteva aspecte ce ţin de secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, acolo unde a fost internat pentru o afecţiune la coloana vertebrală. Două probleme au fost ridicate de semnatarul sesizării. Prima dintre ele vizează asigurarea de medicamente şi cea de-a doua, curăţenia din secţie.

Pacientul, om pensionar, cu zeci de ani de muncă în spate, care a cunoscut şi traiul din România, dar şi cel din afara ţării (Portugalia, Spania, Italia) îşi doreşte ca şi la noi în ţară sistemul sanitar să fie adus la standarde europene, angajaţii să îşi cunoască mai bine atribuţiile de serviciu şi să pună în aplicare sarcinile postului aşa cum scrie la carte. Omul este de părere că doamnele infirmiere de pe secţia amintită ar putea fi un pic mai harnice şi mai atente cu curăţenia în saloane, să folosească dezinfectanţii aşa cum trebuie, indiferent de spaţiile pe care trebuie să le igienizeze. Să acorde atenţie detaliilor, să dea cu mopul fără frică sub patul bolnavilor etc. De asemenea, în privinţa medicamentelor, pacientul consideră că spitalul ar trebui să-şi întregească necesarul astfel încât bolnavii să nu mai fie nevoiţi să-şi cumpere o parte din tratament.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. gfjrr a spus: 21 septembrie 2017, ora 01:23

    Mai e cineva care doreste standarde europene pentru Spitalul de Urgenta Satu Mare? Asa unu numa…nu merita :)))

  2. satmarean a spus: 13 septembrie 2017, ora 15:46

    Are perfectă dreptate, în plus la neurologie ţi se face scârbă când eşti internat. Condiţiile deplorabile!!!! D-na doctor Nicoleta Costin, un medic exemplar! Iar la Spitalul de urgenţă, în sala de aşteptare, nu sunt nici măcar scaune suficiente ! Oare dl preşedinte Pataki nu poate aloca măcar 500 de lei? cam atât costă 10 scaune pliante.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.