Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 02.30 Sport - meci de fotbal. 04.00 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 04.45 Cultură – serata de poezii. 05.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Szekely Tibor . Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul psihologic. 10.00 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Laurenţiu Costin,Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul Mare: abnegaţie sau bucuria sufletului?. 11.00 Dacia 1300 –o maşină care se încăpăţânează să reziste pe drumurile pline de gropi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 16.50 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone folclorice – Adrian Tripon. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Un sătmărean doreşte standarde europene pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cursul zilei de joi, 7 septembrie 2017, a trecut pragul redacţiei Informaţia Zilei un locuitor al urbei care a insistat să publicăm în paginile cotidianului câteva aspecte ce ţin de secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, acolo unde a fost internat pentru o afecţiune la coloana vertebrală. Două probleme au fost ridicate de semnatarul sesizării. Prima dintre ele vizează asigurarea de medicamente şi cea de-a doua, curăţenia din secţie.

Pacientul, om pensionar, cu zeci de ani de muncă în spate, care a cunoscut şi traiul din România, dar şi cel din afara ţării (Portugalia, Spania, Italia) îşi doreşte ca şi la noi în ţară sistemul sanitar să fie adus la standarde europene, angajaţii să îşi cunoască mai bine atribuţiile de serviciu şi să pună în aplicare sarcinile postului aşa cum scrie la carte. Omul este de părere că doamnele infirmiere de pe secţia amintită ar putea fi un pic mai harnice şi mai atente cu curăţenia în saloane, să folosească dezinfectanţii aşa cum trebuie, indiferent de spaţiile pe care trebuie să le igienizeze. Să acorde atenţie detaliilor, să dea cu mopul fără frică sub patul bolnavilor etc. De asemenea, în privinţa medicamentelor, pacientul consideră că spitalul ar trebui să-şi întregească necesarul astfel încât bolnavii să nu mai fie nevoiţi să-şi cumpere o parte din tratament.

Abonează-te acum Online!
  1. gfjrr a spus: 21 septembrie 2017, ora 01:23

    Mai e cineva care doreste standarde europene pentru Spitalul de Urgenta Satu Mare? Asa unu numa…nu merita :)))

  2. satmarean a spus: 13 septembrie 2017, ora 15:46

    Are perfectă dreptate, în plus la neurologie ţi se face scârbă când eşti internat. Condiţiile deplorabile!!!! D-na doctor Nicoleta Costin, un medic exemplar! Iar la Spitalul de urgenţă, în sala de aşteptare, nu sunt nici măcar scaune suficiente ! Oare dl preşedinte Pataki nu poate aloca măcar 500 de lei? cam atât costă 10 scaune pliante.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.