10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Un piroman a aprins un şopron cu fân în Apateu

Scris de Ioana Vladimirescu, 10 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare au intervenit pentru a stinge două incendii, unul în Apateu şi unul în municipiul Satu Mare.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare au intervenit pentru a stinge două incendii, unul în Apateu şi unul în municipiul Satu Mare.

Final de săptămână în flăcări în judeţul Satu Mare. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare au intervenit pentru a stinge două incendii, unul în Apateu şi unul în municipiul Satu Mare.
Primul incendiu a avut loc vineri seara, anunţat prin apel la 112. Focul a izbucnit în localitatea Apateu la o anexă gospodărească şi exista pericolul de a se aprinde şi casa nou construită lângă anexa cu pricina. Două echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, împreună cu pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Culciu Mare au intervenit imediat. Pompierii militari au constatat că ardea şopronul cu fân şi o parte din acoperişul casei, iar pericolul era să se aprindă tot acoperişul şi încăperile imobilului. Forţele de intervenţie au stins focul, împiedicând propagarea lui. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că evenimentul a fost provocat cu intenţia de a genera un incendiu prin aprinderea furajelor din interiorul şopronului de către o persoană necunoscută. Au ars materialul lemnos din structura şopronului, bunuri depozitate în interiorul lui şi 25 mp din structura de lemn a acoperişului casei de locuit.
Duminică, 9 aprilie, pompierii sătmăreni au stins un incendiu izbucnit într-un cimitir din oraş. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de flacăra unei lumânări, de la care s-au aprins coroanele de pe două morminte. Focul a fost stins imediat, astfel că nu au fost afectate şi alte locuri de veci.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.