Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Un piroman a aprins un şopron cu fân în Apateu

Scris de Ioana Vladimirescu, 10 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare au intervenit pentru a stinge două incendii, unul în Apateu şi unul în municipiul Satu Mare.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare au intervenit pentru a stinge două incendii, unul în Apateu şi unul în municipiul Satu Mare.

Final de săptămână în flăcări în judeţul Satu Mare. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare au intervenit pentru a stinge două incendii, unul în Apateu şi unul în municipiul Satu Mare.
Primul incendiu a avut loc vineri seara, anunţat prin apel la 112. Focul a izbucnit în localitatea Apateu la o anexă gospodărească şi exista pericolul de a se aprinde şi casa nou construită lângă anexa cu pricina. Două echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, împreună cu pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Culciu Mare au intervenit imediat. Pompierii militari au constatat că ardea şopronul cu fân şi o parte din acoperişul casei, iar pericolul era să se aprindă tot acoperişul şi încăperile imobilului. Forţele de intervenţie au stins focul, împiedicând propagarea lui. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că evenimentul a fost provocat cu intenţia de a genera un incendiu prin aprinderea furajelor din interiorul şopronului de către o persoană necunoscută. Au ars materialul lemnos din structura şopronului, bunuri depozitate în interiorul lui şi 25 mp din structura de lemn a acoperişului casei de locuit.
Duminică, 9 aprilie, pompierii sătmăreni au stins un incendiu izbucnit într-un cimitir din oraş. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de flacăra unei lumânări, de la care s-au aprins coroanele de pe două morminte. Focul a fost stins imediat, astfel că nu au fost afectate şi alte locuri de veci.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.