18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Un panou publicitar a devenit pericol public

Scris de Mihaela Ghiţă, 05 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un panou publicitar de mari dimensiuni situat pe spaţiul verde de pe bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare în vecinătatea Fabricii Electrolux şi a pasajului de cale ferată a fost grav afectat de furtuna de săptămâna trecută.

În prezent, panoul poate fi considerat pericol public prin faptul că în orice moment poate se se răstoarne pe trotuar şi să rănească trecătorii. Plăcile de tablă de pe ambele părţi ale panoului s-au desprins în mai multe locuri şi astfel pot să cadă foarte uşor, ca de altfel întreaga structură de metal înclinată mult spre trotuar. În situaţia dată este nevoie de intervenţia cât mai rapidă a autorităţilor pentru evitarea unui incident care ar putea avea urmări extrem de grave pentru trecători, inclusiv pentru toţi cei aflaţi în trafic.

La sesizarea cititorilor în urmă cu câteva săptămâni am relatat prezenta unei bucăţi dintr-un trunchi de copac ce stă sprijinită de firele de înaltă tensiune tot pe această porţiune de drum, însă până acum situaţia nu a fost remediată. Bucata de lemn a rămas tot acolo, între timp s-a şi uscat şi prin urmare poate să cadă mult mai uşor. Ambele situaţii au fost însoţite cu poze de la faţa locului. Rămâne de văzut cât de prompt vor reacţiona şi interveni cei abilitaţi să soluţioneze astfel de situaţii. Până acum nu au dat semne că le-ar păsa în vreun fel de ceea ce semnalează locuitorii urbei, plătitori de taxe şi impozite.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.