Un nou caz de violenţă în familie în Satu Mare

În 11 mai, în jurul orelor 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că ar fi fost ameninţată telefonic, cu acte de violenţă, de către soţul ei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, de 51 de ani, domiciliat în Satu Mare, şi-ar fi ameninţat telefonic, cu acte de violenţă soţia, în vârstă de 49 de ani, inducându-i acesteia o stare de temere.
Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului şi au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 50 de metri faţă de femeie şi de domiciliu.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Abonează-te acum Online!
  1. V. Grigor a spus: 14 mai 2023, ora 15:28

    Mulţumiri, aprecieri şi felicitări, pentru Poliţie, activitate bună, rezolvă, cerşetori, trafic cu ţigări, violenţă şi multe alte infracţiuni, nu înţeleg de ce când e vorba de un handicapat grav , mobilizat la pat are 88 ani, din locuinţă se fură tot cei de valoare, inclusiv bani şi bijuterii, Poliţia îmi cere să le spun autori

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517