Un mopedist băut s-a răsturnat în şanţ la Turulung

Miercuri, 27 iulie, în jurul orelor 22.00, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment, cu victimă, pe raza localităţii Turulung.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un bărbat de 29 de ani, domiciliat în localitatea Turulung, ar fi circulat pe drumul public cu un moped şi s-ar fi răsturnat într-un şanţ situat la marginea părţii carosabile.
În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 29 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
De asemenea, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etiltoest a persoanei în cauză, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur. Totodată, s-a constatat faptul că mopedul condus de către bărbat nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat, iar acesta nu posedă permis de conducere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517