Un fost ministru îşi face partid | Informaţia Zilei

Un fost ministru îşi face partid

Scris de Vasile Andreica, 01 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Foştii consilieri onorifici ai Vioricăi Dăncilă de pe vremea când era premier, Ilan Laufer şi Alexandru Coita, anunţă că lansează un proiect politic nou, menit să ”reaprindă flacăra speranţei în România”.

Fostul ministru Ilan Laufer a făcut anunţul adresându-se celor care ”sunt dezamăgiţi şi sătui de minciună, de manipulare, de ipocrizie, de lozinci ieftine, de lipsa viziunii şi de lipsa unui proiect de ţară”.

”Dragi prieteni, dragi români, dragi patrioţi! Cu prilejul Zilei Naţionale, care semnifică cel mai important moment din istoria modernă a României, dar şi un simbol naţional al curajului, voinţei, determinării, puterii de sacrificiu şi al dragostei de ţară, transmit un mesaj tuturor românilor care cred în viitorul ţării noastre şi al bogăţiei poporului român (…) Am decis să fondez o nouă mişcare politică / un Start-Up care se adresează tuturor românilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei ţări. Puteti reda acestei ţări locul pe care îl merită, atât la nivel european cât şi la nivel global. Proiectul se adresează tuturor, indiferent de apartenenţa politică, cât timp ni se alătură cu inima curată”, a scris Laufer pe Facebook.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345