Un elicopter sovietic s-a prăbuşit la Săpânţa | Informaţia Zilei

Un elicopter sovietic s-a prăbuşit la Săpânţa

Un elicopter de fabricaţie sovietică, care zbura clandestin în România, s-a prăbuşit în Maramureş, lângă Săpânţa, într-o pădure. Pilotul, cetăţean din Belarus, a fost găsit mort,

iar anchetatorii spun că, foarte probabil, incidentul s-a produs de mai multă vreme, aproximativ două săptămâni. Epava elicopterului a fost găsită de un cioban într-o pădure de lângă Săpânţa, într-o zonă greu accesibilă. Acesta a alertat autorităţile.

Anchetatorii spun că e un elicopter tip Kamov Ka-26, de fabricaţie sovietic[, folosit în misiuni aviochimice, în agricultură, pentru stropire cu soluţii, fertilizare sau combaterea dăunătorilor.  În acest caz, elicopterul ar fi putut fi folosit, cel mai probabil, la traficul cu ţigări, mai ales că nu are niciun însemn de înmatriculare, spun surse din anchetă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345