Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune și necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leș. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluția fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaționa, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învățământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struț. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune și necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăți în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruț. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălțarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leș. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluția fiscală.(reluare) 13.00 Știri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat- Sebi Borlaștean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Știri

Un deputat acuză lupta pentru scaunul lui Dragnea

Scris de Mioara Maxim, 04 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Social-democraţii nu au deloc parte de linişte în partid. După schimbul dur de replici între Firea şi Tudose, ajuns în presă, alţi reprezentanţi ai PSD denunţă lupta pentru putere din interior. Deputatul Cătălin Rădulescu afirmă că în PSD întotdeauna au fost lupte pentru putere.

 

„La noi totdeauna a fost o bătălie pentru putere. O vedeți și dumneavostră. Până la urmă, nu ne mințim unii pe alții, știți că eu nu mint, sunt omul care întotdeauna a spus lucrurile în față. La noi, întotdeauna, când unul cade sau unul este căzut sau unuia i se întâmplă ceva, ceilalți vor să-i ia locul. Așa e în PSD, la noi, de zeci de ani de zile. Nu e de râs, e chiar de plâns uneori. Eu am spus că voi fi lângă orice coleg care are probleme”, a afirmat Rădulescu, luni, înainte de o şedinţă a grupului PSD din Camera Deputaţilor, notează stiripesurse.

Cătălin Rădulescu  şi-a luat la rost şi colegii care şi-au exprimat îndoiala cu privire la existenţa „statului paralel”.

„Dacă sunt în continuare în partidul nostru care cred că nu există acest stat paralel, din cauza căruia au suferit în ultimii ani de zile foarte mulți oameni, să facă bine să se ducă în alt partid”, a mai afirmat deputatul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.