00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 02.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Ne Cheamă Natura 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 10.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Realitatea şi provocările familiilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 15.30 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Reportaj la Sâmbra Oilor 24.05.2019

Un cuplu de turişti a luat cina în faţa „Giocondei”, la Muzeul Luvru

Scris de Vasile Andreica, 03 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Câştigătorii la dineu

Câştigătorii la dineu

Doi tineri au avut dreptul să petreacă noaptea la Muzeul Luvru, după ce au câştigat un concurs anual propus de instituţia muzeală şi de Airbnb. Ei au asistat la un concert în apartamentele lui Napoleon III, au luat cina cu Venus din Milo şi au dormit sub piramidă, scrie Le Figaro.

Daniela Molinari, o tânără de origine italiană şi canadiană din Toronto, studentă la secţia de conservare a Universităţii Beaux-Arts din Newcastle (Anglia), a câştigat în faţa a peste 180.000 de candidaţi concursul lansat de Muzeul Luvru şi de platforma Airbnb pentru a celebra 30 de ani de când a fost amplasată piramida din sticlă în curtea palatului regilor din Franţa, potrivit Le Figaro.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a ştiut, în 800 de semne, să convingă cel mai bine juriul „cu îndrăzneală, prospeţime şi creativitate”, că este „oaspetele ideal al Mona Lisei”, pe timpul nopţii în Muzeu. În textul scurt, ea propunea Mona Lisei să pălăvrăgească cu Leonardo la un pahar. „Nu am luat în serios povestea, nu credeam că asta va merge”, a afirmat Molinari.

La apus, Daniela Molinari şi invitatul ei, Adam Watson, în vârstă de 29 de ani, au descoperit un pat pregătit sub mini-piramida de la intrarea principală. Înainte, ei au primit un tratament regal: cupe de şampanie în faţa „Giocondei”, cină în faţa statuii Venus din Milo, mini-concert în salonul Napoleon III – şi o vizită ghidată în muzeul gol. Plimbarea a fost printre capodopere, traversând 37 de kilometri de galerii şi 35.000 de opere, admirând opere emblematice mai puţin vizitate.

Cei doi vizitatori s-au oprit în faţa statuilor Renaşterii italiene (Delacroix şi Leonardo da Vinci), în fostele grajduri ale palatului, precum şi în faţa unei uimitoare „Pieta”, de Rosso Fiorentino (1495-1540) care a fost deja prezentată cântăreţei Beyonce, o obişnuită a locului.

„Pieta”, de Rosso Fiorentino, figurează în videoclipul muzicienilor Beyonce şi Jay-Z care a fost filmat la Luvru şi care a fost vizionat de 160 de milioane de ori pe internet.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.