20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Un copil de un an şi trei luni transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi

Scris de Mihaela Ghiţă, 21 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Un copil de un an şi trei luni transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi

Un copil de un an şi trei luni transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi

Un copil în vârstă de un an şi trei luni, aflat în stare foarte gravă, a  fost transportat în cursul dimineţii de marţi, 21 martie 2017, cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Copilul a suferit arsuri de căi respiratorii superioare, dar şi arsuri la nivelul corpului , după ce a înghiţit şi a vărsat pe el, în mod accidental untură încinsă. O clipă de neatenţie a fost suficientă pentru ca micuţul să pună mâna pe recipientul în care a fost turnat lichidul fierbinte şi să bea din el. Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare în cursul nopţii, iar dimineaţa a fost preluat şi transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti, conform protocolului, a precizat directorul medical interimar al SJU, dr. Dumitru Fanea.

Starea pacientului este gravă întrucât a suferit arsuri la nivelul căilor respiratorii, astfel încât medicii sunt deocamdată rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.