Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Un copil de 9 ani a rămas fără un picior după ce arma tatălui s-a descărcat accidental

Scris de Matei Larisa, 05 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Copilul s-ar fi jucat cu arma in masina parintilor

Copilul s-ar fi jucat cu arma in masina parintilor

În cursul serii de joi, 4 ianuarie, un copil a fost grav rănit de arma de vânătoare a tatălui său, care s-a descărcat accidental în maşină.

Tatăl copilului este paznic de vânătoare, iar în momentul tragediei acesta se afla practic în timpul programului de muncă. Mai exact, acesta se întorcea cu copilul de la un fond de vânătoare din Beltiug, unde a fost să se asigure că totul este în ordine. În drum spre casă, arma era poziţionată între scaune, aceasta descârcându-se accidental.

Copilul a suferit fracturi multiple la piciorul drept la nivelul gambei. Alicele i-au distrus atât masa musculară cât şi oasele de la nivelul gambei, secţionându-i de altfel şi mai multe artere. După ce a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţă Satu Mare acesta a intrat în operaţie, iar în urma discuţiilor cu părinţii, s-a decis amputarea piciorului drept, de la genunche în jos. Chirurgii au făcut tot posibilul să îi salveze piciorul copilului dar acest lucru nu a fost posibil din păcate.

Momentan copilul se află pe secţia de reanimare, aflându-se în stare stabilă.

Bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 6 ianuarie 2018, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. parearea mea a spus: 07 ianuarie 2018, ora 10:46

    Grav! Se da permis de port arma oricarei persoane!

  2. Dac Bulibas a spus: 05 ianuarie 2018, ora 10:34

    Parinte iresponsabil !. Daca arma era descarcata ( si nu cu cartusul pe teava) evenimentul nu se producea. Cartusele nu aveau ce cauta langa copil !!!. Asemenea parinte merita puscarie pt. tentativa de omor si vatamare corporala grava ca sa fie de invatatura pt. toti ceilalti ca si el.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.