Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Un copil de 9 ani a rămas fără un picior după ce arma tatălui s-a descărcat accidental

Scris de Matei Larisa, 05 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Copilul s-ar fi jucat cu arma in masina parintilor

Copilul s-ar fi jucat cu arma in masina parintilor

În cursul serii de joi, 4 ianuarie, un copil a fost grav rănit de arma de vânătoare a tatălui său, care s-a descărcat accidental în maşină.

Tatăl copilului este paznic de vânătoare, iar în momentul tragediei acesta se afla practic în timpul programului de muncă. Mai exact, acesta se întorcea cu copilul de la un fond de vânătoare din Beltiug, unde a fost să se asigure că totul este în ordine. În drum spre casă, arma era poziţionată între scaune, aceasta descârcându-se accidental.

Copilul a suferit fracturi multiple la piciorul drept la nivelul gambei. Alicele i-au distrus atât masa musculară cât şi oasele de la nivelul gambei, secţionându-i de altfel şi mai multe artere. După ce a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţă Satu Mare acesta a intrat în operaţie, iar în urma discuţiilor cu părinţii, s-a decis amputarea piciorului drept, de la genunche în jos. Chirurgii au făcut tot posibilul să îi salveze piciorul copilului dar acest lucru nu a fost posibil din păcate.

Momentan copilul se află pe secţia de reanimare, aflându-se în stare stabilă.

Bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 6 ianuarie 2018, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. parearea mea a spus: 07 ianuarie 2018, ora 10:46

    Grav! Se da permis de port arma oricarei persoane!

  2. Dac Bulibas a spus: 05 ianuarie 2018, ora 10:34

    Parinte iresponsabil !. Daca arma era descarcata ( si nu cu cartusul pe teava) evenimentul nu se producea. Cartusele nu aveau ce cauta langa copil !!!. Asemenea parinte merita puscarie pt. tentativa de omor si vatamare corporala grava ca sa fie de invatatura pt. toti ceilalti ca si el.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.