17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Un cititor propune înfiinţarea unui sens giratoriu în intersecţia Avram Iancu – Rodnei

Scris de Ioana Vladimirescu, 02 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cursul zilei de joi ne-a contactat la redacţie un conducător auto sătmărean care pe această cale îşi doreşte să solicite Comisiei pentru siguranţa traficului să analizeze varianta înfiinţării unui sens giratoriu la ieşirea de pe strada Avram Iancu, intrarea pe Rodnei:

“Cei care circulă zilnic în zona străzii Avram Iancu, la intersecţia cu strada Rodnei, ştiu că e un chin să ieşi de pe Avram Iancu pentru a te încadra pe sensul de mers la stânga pe Rodnei spre Şcoala Dr. Vasile Lucaciu. Indiferent de oră. De pe pasarelă vin o mulţime de maşini, din toate direcţiile se circulă intens, traficul e aglomerat. Iar de când pe strada Trandafirilor a fost instituit sens unic, e şi mai dificil să ajungi în cartierul 14 Mai.
Ar trebui luate măsuri în zonă şi dacă s-a putut face un sens unic pe Botizului în apropiere de intersecţia cu 9 Mai, sens atât de micuţ de abia că se vede, atunci cred că şi la capătul străzii Avram Iancu s-ar putea amenaja unul”.

Abonează-te acum Online!
  1. usu a spus: 03 august 2019, ora 04:47

    De sensul giratoriu de la intersectia Chendi,Rodnei,Wolfenbutel ce sa mai spun…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.