Un celebru personaj din La Casa de Papel a savurat o cafea la Satu Mare | Informaţia Zilei

Un celebru personaj din La Casa de Papel a savurat o cafea la Satu Mare

Scris de I. Z., 04 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La Casa de Papel este un serial Netflix care s-a bucurat de succes în ultimii ani. Fanii lui vor primi al patrulea sezon cel mai probabil în primăvara anului 2020.

Zilele trecute, mai exact pe 2 ianuarie, un celebru personaj a savurat o cafea la mall-ul din Satu Mare. Iar la final s-a fotografiat cu un grup de sătmăreni. Este vorba de Darko Peric, personajul Helsinki din cel mai urmărit serial Netflix într-o altă limbă decât engleza.

Helsinki vorbeşte foarte bine româneşte şi asta pentru că a stat 9 ani la noi în ţară. El a venit din Serbia în anul 1993 şi a făcut Facultatea de Medicină Veterinară. A stat la Bucureşti şi Timişoara, iar cu timpul şi-a descoperit şi pasiunea pentru actorie. După ce a părăsit România, înainte de a se muta defintiv în Spania, Darko Peric a locuit şi la Berlin. Helsinki vine cel puţin o dată pe an în România la prietenii săi.

#MeronSatuMare#Helsinki#CasaDePapel

Publicată de Vlad Toth pe Joi, 2 ianuarie 2020

Abonează-te acum Online!
  1. Robi a spus: 05 ianuarie 2020, ora 10:08

    Mare branza

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517