Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Un careian a murit după ce microbuzul la care lucra a căzut peste el

Scris de Adriana Tivadar, 22 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Astăzi, 22 noiembrie, în jurul orei 11.00, un bărbat a fost prins sub microbuzul la care lucra într-un atelier auto situat pe strada Oborului din Carei. Potrivit primelor informaţii incidentul s-a produs din cauza faptului că sistemul de susţinere a cedat. Din nefericire, din cauza rănilor grave suferite, bărbatul de 51 de ani a decedat.


Primii care au intervenit au fost pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare. Cu toate eforturile depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

 

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 noiembrie 2017, ora 08:07

    Drept urmare, in concluzie, un singur sistem de sustinere nu este suficient !. Pe langa sistemul de sustinere ar fi recomandat/(obligat) de a se folosi si un sistem de siguranta care sa protejeze pe lucrator in cazul in care sistemul de sustinere ar ceda ca si in cazul de fata pt. a evita asemenea accidente nedorite. Viata are prioritate !. ( Pe multi angajatori acest lucru nu prea intereseaza… )

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.