20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Update: Un BMW cu 5 persoane a intrat într-un stâlp. Două dintre victime au decedat.

Scris de Mihai Sălceanu, 01 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Soferul si un pasager au decedat

Soferul si un pasager au decedat

În cursul dimineţii de azi, 1 septembrie, între Carei ;i Petreşti a avut loc un accident  de circulaţie . În autoturismul marca BMW se aflau 5 pasageri dintre care doi au rămas încarceraţi. Potrivit primelor informaţii se pare că autoturismul ar fi intrat frontal într-un stâlp. La faţa locului au ajuns echipajele de descarcerare, Poliţie, Ambulanţă.

Update:13:00. Ce spune Politia

„Astăzi, 1 septembrie 2017, în jurul orei 10.00, pe DN 19, s-a produs un eveniment rutier soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor trei.

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Dindeşti, conducând un autoturism, între localităţile Carei şi Petreşti a pierdut controlul asupra vehiculului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. Primele cercetări conduc spre ipoteza că pierderea controlului asupra autoturismului s-a produs din cauza exploziei cauciucului roţii stânga spate.
Cu toate eforturile depuse pentru descarcerare şi salvare de către echipajele SMURD aflate la faţa locului, atât şoferul cât şi pasagera din dreapta acestuia, o femeie de 30 de ani, tot din Dindeşti, au decedat. Alţi trei pasageri aflaţi pe bancheta din spate, respectiv un bărbat de 29 de ani, o femeie de 27 de ani şi o fetiţă de 11 ani din aceeaşi localitate, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs accidentul.” se arata într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

”  În cursul zilei de azi, la ora 09:55, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 1 între localităţile Carei şi Petreşti.

La faţa locului au fost dislocate: o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială pentru stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor calificat şi Terapie Intensivă Mobilă) şi două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare” se arată într-un comunict al ISU Someş

În urma impactului violent, dintre un autoturism şi un stâlp de iluminat public au rezultat cinci victime, dintre care două încarcerate şi trei care au reuşit să se autoevacueze.

Echipajele de intervenţie au acţionat pentru descarcerarea şi resuscitarea celor două persoane încarcerate, şoferul (un bărbat de aproximativ 24 de ani) şi pasagerul din dreapta (o persoană de sex feminin  de aproximativ 31 de ani), care erau în stare de inconştienţă. Din nefericire, cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate, menţionează sursa citată.

Pentru ceilalţi trei pasageri (un copil în vârstă de 11 ani şi doi adulţi) s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical, după care au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

 

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.