Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Un bărbat a murit după ce a intrat cu mopedul în şanţ

Scris de Stela Cădar, 31 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un bărbat de 69 de ani din Trip a murit la Spitalul orăşenesc Negreşti Oaş după ce a intrat cu mopedul într-un şanţ. Accidentul a fost înregistrat duminică, 30 iulie, pe raza localităţii Trip.

„În data de 30.07.2017, în jurul orei 09:40, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Negreşti Oaş, aflându-se în executarea serviciului de patrulare pe raza localităţii Trip, au observat un moped în şanţul de pe marginea unui drum din localitate. Totodată, lângă moped au depistat o persoană care prezenta leziuni la nivelul capului, pe care au identificat-o ca fiind un bărbat de 69 ani, din Trip.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul găsit la locul evenimentului, s-a deplasat cu un moped pe strada Fabricii, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la intrarea în intersecţia cu strada Principală, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în şanţul de beton de pe marginea părţii carosabile.
În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au constatat că cel în cauză nu deţine permis de conducere de nici o categorie.

Bărbatul accidentat a fost transportat la Spitalul Negreşti Oaş pentru a i se acorda îngrijiri medicale, dar în jurul orei 13:30 a survenit decesul acestuia.” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Dac Bulibas a spus: 01 august 2017, ora 10:34

    Nu cumva a fost si sub influenta bauturilor alcoolice ?……

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.