Un băiat de 24 de ani a dat mai multe spargeri în Oaş | Informaţia Zilei

Un băiat de 24 de ani a dat mai multe spargeri în Oaş

Scris de Matei Larisa, 12 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Negreşti Oaş au identificat un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea a două furturi calificate şi a trei tentative de furt calificat, toate produse pe raza oraşului Negreşti Oaş, a fost reţinut joi, 10 octombrie, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Negreşti Oaş.

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale negreşteni au dus la identificarea unui tânăr din localitatea Socond bănuit de comiterea a două furturi calificate şi a trei tentative de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%. În fapt, tânărul în vârstă de 24 de ani, în nopţile de 3/4 şi 5/6 octombrie, profitând de faptul că unele porţi de la locuinţe erau neasigurate, pătrundea în curţi şi sustrăgea bunurile de valoare găsite în autoturismele parcate în curtea acestora şi care nu aveau uşile asigurate. Astfel, din două autoturisme a reuşit să sustragă un laptop şi un portmoneu cu bani.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracţiunii de furt calificat şi a trei de tentative la furt calificat, iar în urma prezentării celui în cauză la Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş, faţă de acesta s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Abonează-te acum Online!
  1. Ilie Moromete a spus: 12 octombrie 2019, ora 13:19

    Osenii sunt de vina pentru ca-si duc ti-gani la cules de prune,dupa care urmeaza surpriza !!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345