"Ultima oră" de Mihail Sebastian pe pagina Youtube a TNB | Informaţia Zilei

”Ultima oră” de Mihail Sebastian pe pagina Youtube a TNB

Scris de Vasile Andreica, 29 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, 29 mai 2020, de la ora 16.00, sâmbătă 30 mai şi duminică 31 mai, începând cu ora 18.00, iubitorii de teatru se pot întâlni cu una din cele mai fermecătoare piese ale dramaturgiei româneşti, „Ultima oră” de Mihail Sebastian, o satiră virulentă ce se bucură, în regia regretatei Anca Ovanez Doroşenco, de o montare şi o distribuţie pe măsură: Claudiu Bleonţ, Mircea Albulescu, Ilinca Goia, Marin Moraru, Gheorghe Dinică, Constantin Dinulescu, Ioan Andrei Ionescu, Marcelo Cobzariu, Mihai Niculescu, Liviu Crăciun, Alexandru Hasnaş, Carmen Ionescu, Raluca Petra, Silvia Năstase. Spectacolul a fost filmat în 2003.

„Ultima oră” este o cuceritoare poveste de dragoste, în mijlocul unei lumi fără scrupule, nu foarte diferită de cea în care trăim. O piesă „la zi” ca o ştire din ziar – aşa cum a caracterizat-o regizoarea memorabilei montări. Spectacolul poate fi urmărit în regim live-streaming pe pagina de Youtube a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517