UE vrea accelerarea vaccinării copiilor împotriva Covid-19

Scris de I. Z., 27 aprilie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Guvernele ţărilor din Uniunea Europeană ar trebui să accelereze vaccinarea copiilor împotriva COVID-19, a anunţat Comisia Europeană, informează Reuters.

Noi creşteri ale numărului de cazuri de COVID-19 sunt încă posibile, în contextul în care virusul SARS-CoV-2 va continua să dezvolte mutaţii şi, din acest motiv, ţările din UE trebuie să dispună de planuri care să le permită să revină rapid la starea de urgenţă sanitară şi ar trebui, de asemenea, să accelereze vaccinările, a declarat comisarul european pentru Sănătate, Stella Kyriakides. Bruxelles-ul a îndemnat guvernele europene să continue imunizarea persoanelor încă nevaccinate, în special a copiilor, înainte ca noul an şcolar să înceapă în toamna. Vaccinările se află sub pragul de 15% la copiii europeni cu vârste cuprinse între cinci şi nouă ani. Comisia Europeană a anunţat, de asemenea, că va sprijini dezvoltarea unor noi medicamente împotriva COVID-19, în special a unor antivirale.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 28 aprilie 2022, ora 10:21

  Sursa : http://www.doctorulzilei.ro

  Vaccinul Pfizer: Noi documente descoperă 158.000 de efecte adverse. „Este vorba de o bombă1”. FDA şi Pfizer au vrut să ţină aceste date la secret timp de 75 de ani.

  Efectele secundare ale vaccinului Pfizer au inclus simptomele gastrointestinale comune, oboseala şi ceaţa creierului. Potrivit noilor documente care au fost publicate după ce un judecător federal a ordonat ca datele să fie făcute publice, aceste efecte secundare sunt doar vârful aisbergului.
  Vaccinul Pfizer: Noi documente descoperă 158.000 de efecte adverse şocante
  Efectele secundare ale vaccinului Pfizer au fost în mare parte uşoare şi de scurtă durată. Dar noile documente, care se pare că au fost obţinute după ce medicii, profesorii şi jurnaliştii au depus o solicitare la Freedom of Information Act la Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) au scos la iveală date şocante.

  Un judecător federal din Texas a ordonat FDA să facă publice datele pe care s-a bazat pentru a autoriza vaccinul anti-covid de la Pfizer. Este prima dată când publicului i se permite să acceseze datele pe care Pfizer le-a transmis FDA din studiile sale clinice în sprijinul unei licenţe de vaccin COVID-19.
  Când reprezentanţii Pfizer au solicitat aprobarea FDA, au fost conştienţi de cele aproape 158.000 de efecte adverse din vaccinul lor şi au cerut ca aceste documente să rămână sigilate timp de 75 de ani.

  Potrivit Rio News, lista de efecte secundare adverse din documente include:

  Leziuni renale acute
  Mielita acută flască
  Anticorp anti-sperma pozitiv
  Embolie de trunchi cerebral
  Tromboza trunchiului cerebral
  Stop cardiac
  Infarct
  Tromboza ventriculară cardiacă
  Şoc cardiogen
  Vasculita sistemului nervos central
  Moarte neonatală
  Tromboză venoasă profundă
  Encefalita trunchiului cerebral
  Encefalită hemoragică
  Epilepsia lobului frontal
  Spumă la gură
  Psihoza epileptica
  Paralizie facială
  Sindromul de suferinţă fetală
  Amiloidoza gastrointestinală
  Convulsii tonico-clonice generalizate
  Encefalopatia lui Hashimoto
  Tromboza vasculară hepatică
  Reactivarea herpesului zoster
  Hepatită mediată imun
  Boala pulmonară interstiţială
  Embolie venoasă jugulară
  Epilepsia mioclonică juvenilă
  Leziuni hepatice
  Greutate mică la naştere
  Copil mort la naştere
  Sindromul inflamator multisistem la copii
  Miocardită
  Convulsii neonatale
  Pancreatită
  Pneumonie
  Tahicardie
  Epilepsia lobului temporal
  Autoimunitatea testiculară
  Infarct cerebral trombotic
  Diabet zaharat de tip 1
  Tromboza venoasa neonatala
  Tromboza arterei vertebrale.

  „Este vorba de o bombă1”. FDA şi Pfizer au vrut să ţină aceste date la secret timp de 75 de ani
  Acestea se numără printre cele 1.246 de alte afecţiuni medicale care urmează vaccinării.

  Conform documentelor, au fost raportate peste 25.000 de tulburări ale sistemului nervos.
  Aceasta a fost însoţită de 17.000 de tulburări musculo-scheletice şi ale ţesutului conjunctiv şi 14.000 de tulburări gastro-intestinale.

  „Este vorba de o bombă”, a spus preşedintele şi consilierul general al Apărării Sănătăţii Copiilor (CHD), Mary Holland. „Cel puţin acum ştim de ce FDA şi Pfizer au vrut să ţină aceste date sub secret timp de 75 de ani. Aceste descoperiri ar trebui să pună capăt imediat vaccinurilor Pfizer Covid. Potenţialul de vătămare gravă este clar, iar celor răniţi de vaccinuri li se interzice să dea Pfizer în judecată pentru daune”.

  Mai aveti curajul sa va vaccinati cu acest vaccin nociv daunator sanatatii cu efecte secundare imprevizibile ???….. Comisia Europeana pare a fi format din niste cretini iresponsabili daca mai sprijina aceasta actiune criminala !. Pfizer ar trebui condamnata si desfiintata !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517