Twitter, părăsit de celebrităţi

Scris de I. Z., 03 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mai multe celebrităţi din industria de divertisment americană au început să părăsească Twitter – sau susţin că o vor face – după ce populara reţea de socializare a fost cumpărată de Elon Musk, în timp ce alte personalităţi i-au îndemnat pe utilizatorii progresişti să rămână şi să lupte pe această platformă online, informează The Hollywood Reporter.

„Nu mai stau aici pentru a vedea orice ar plănui să facă Elon Musk. Bye!”, a scris Shonda Rhimes, celebra producătoare a serialelor „Grey’s Anatomy” şi „Bridgerton”, sâmbătă, adresându-se celor 1,9 de milioane de admiratori ai ei.

Cântăreaţa Sara Bareilles a distribuit pentru cei 2,8 milioane de fani ai săi de pe Twitter un anunţ similar: „Ei bine, a fost amuzant până acum pe Twitter. Dar plec de aici. Ne vedem pe alte platforme, oameni buni. Îmi pare rău, aceasta nu este pentru mine”.

„Am plecat de aici”, a anunţat vineri şi Ken Olin, producătorul executiv al serialului TV „This Is Us”, al cărui cont este urmărit de 300.000 de admiratori online. Anterior, el promisese că va face acest lucru: „În ziua în care Elon Musk va prelua Twitter, eu voi pleca. Fără să judec pe cineva. Să ne păstrăm totuşi speranţa. Să ne apărăm democraţia. Să încercăm să fim mai buni. Să încercăm să salvăm planeta. Să încercăm să fim mai generoşi. Să încercăm să găsim puţină pace în lume”. Ken Olin a spus că va conecta de acum înainte pe reţeaua de socializare Tribel.

Abonează-te acum Online!
  1. Fideszes tolvaj a spus: 06 noiembrie 2022, ora 10:25

    Nu este de mirare, Musk este admiratorul bufonnului Trump ,acest diletant hot este si idolul minidictatorului din Orbanistan.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517