Trump ameninţă să închidă reţele de socializare | Informaţia Zilei

Trump ameninţă să închidă reţele de socializare

Scris de Vasile Andreica, 28 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Donald Trump

Donald Trump a ameninţat miercuri să ”reglementeze” sau să ”închidă” platformele reţelelor de socializare, după ce Twitter a semnalat cu o zi înainte două dintre mesajele şefului statului american ca ”înşelătoare” şi vehiculând informaţii neverificate, relatează AFP.

”Republicanii au sentimentul că platformele reţelelor de socializare cenzurează total vocile conservatoare. Noi le vom reglementa sever sau le vom închide, pentru a nu permite ca un asemenea lucru să se repete”, a scris Trump pe Twitter. ”Schimbaţi-vă comportamentul ACUM!”, avertizează el.

Trump a acuzat marţi Twitter de amestec în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, după ce reţeaua de socializare şi-a îndemnat utilizatorii să verifice adevărul unui dublu mesaj publicat de către locatarul Casei Albe cu privire la votul prin corespondenţă.

Twitter a avertizat că faptele enunţate de către Trump în acest dublu mesaj despre votul prin corespondenţă nu sunt dovedite ca adevărate şi că sunt respinse de către servicii de „fact-checking” ale platformei.

Un semn de exclamaţie albastru – plasat sub postarea lui Trump – îndeamnă citirorii ”să obţină faptele cu privire la votul prin corespondenţă”, trimiţând către o pagină pe care sunt afişate diverse articole de presă şi informaţii cu privire la acest subiect.

Este pentru prima oară când reţeaua de socializare postează un asemenea avertisment unui mesaj postat de Trump şi care recurge la o funcţie pe care a adăugat-o luna aceasta.

Abonează-te acum Online!
  1. patriot a spus: 02 iunie 2020, ora 08:55

    Aproape in toate orasele din America se demonstreaza impotriva rasismului. Ober Rasist si fricos s-a ascuns in bunker ca un sobolan jegos.

  2. tractorist a spus: 30 mai 2020, ora 18:53

    Bosorogul turbat se face in fiecare zi de rasul lumii. Si lumea rade in hohote de acest bufon.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517