Trotuare cu probleme în Micro 17 | Informaţia Zilei

Trotuare cu probleme în Micro 17

O sătmăreancă din Micro 17 ne-a scris pe adresa redacţiei pentru a sesiza anumite probleme pe care le întâmpină în cartier.

Iată ce ne-a spus: „Recent s-a inaugurat acel skate-park din cartierul Micro 17, s-a extins şi reţeaua de lumină din Parcul UFO. Dar autorităţile locale uită ce este mai important. Având în vedere că zona cu dâmburi este cea mai importantă din acest cartier, poate că ar trebui să se facă odată acele locuri de parcare. Zilele acestea mă deranjează în schimb trotuarele. De exemplu, pe strada Ion Vidu avem trotuar bun,refăcut, doar pe o parte. Pe cealaltă ne rupem picioarele, mai ales noi, femeile. De ce durează aşa mult? De ani de zile trăim prin ruine, acel focar de infecţie, fostul WC public, se află în continuare acolo. Ne dorim să scăpăm de astfel de probleme. Că apar altele şi se adună”, ne-a spus Rodica Cormoş.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517