Tricolorii vor fi susţinuţi la meciul cu Norvegia de 20.000 de copii | Informaţia Zilei

Tricolorii vor fi susţinuţi la meciul cu Norvegia de 20.000 de copii

Scris de Constantin Demian, 10 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Aşa cum se ştie, din cauza incidentelor şi scandărilor cu caracter xenofob ale suporterilor României la meciul cu Spania, UEFA a decis ca următorul meci al echipei naţionale să se joace fără spectatori.

Fără spectatori adulţi sau adolescenţi, pentru că UEFA permite accesul în tribune a copiilor, până la 14 ani. Drept urmare la meciul România – Novegia vor avea voie să intre, gratuit, copii care nu au împlinit 14 ani. Aceştia trebuie să provină din cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolare sau şcolare, publice sau private, din cadrul academiilor şi şcolilor de fotbal, precum şi legitimaţi la cluburi cu grupe de copii şi juniori. Fiecare grup organizat de 10 copii va fi însoţit de un cadru didactic sau antrenor. Conform datelor furnizate de FRF până la data de 9 octombrie un număr de 20.168 de copii şi însoţitori s-au înscris pentru a fi prezenţi pe Arena Naţională la jocul România – Norvegia din 15 octombrie. Aceştia vor beneficia, cadou din partea FRF, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare şi o gustare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345