Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuţiei la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia. Titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaş. Titlul emisiunii: Uitaţi de majorarea salariilor, angajaţii de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înţelegem plânsul? 10.08 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji, Liliana Mărcuş. Titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuţi 18.35 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Şansele învăţământului de la sate 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Ştiri

Trenul Personal Baia Mare – Satu Mare a deraiat la Buşag

Scris de Mihai Sălceanu, 15 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Tren deraiat la Busag

Tren deraiat la Busag

Miercuri, 15 martie, în jurul orei 9.45, trenul personal care circulă pe relaţia Baia Mare – Satu Mare a sărit de pe şine în zona localităţii Buşag din judeţul Maramureş. Din fericire nu sunt răniţi.

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Din cauza liniilor vechi, un tren a deraiat şi la Halmeu în urmă cu două săptămâni.

Pe porţiunea Satu Mare – Baia Mare există restricţie de viteză. Din această cauză, CFR intenţionează să scoată trenul Regio Satu Mare – Bucureşti.

În trenul deraiat compus din 2 vagoane erau doar 12 pasageri care au fost preluaţi de un microbus. La faţa locului s-au deplasat echipaje ISU, Ambulanţă, Garda de Mediu dar şi specialişti de la CFR care încearcă să repună pe şine cele două vagoane.

Traficul feroviar va fi închis pe toată durata zilei de 15 martie.

Abonează-te acum Online!
 1. raulco a spus: 16 martie 2017, ora 11:20

  Trenul din poza este rusinea CFR-lui(daca se poate numi tren).
  Ar trebui investigat felul in care s-au adus si pus in circulatie aceste „carute”.

 2. Dac Bulibas a spus: 15 martie 2017, ora 17:36

  Cam totul se duce de rapa in romanica asta furata si jefuita. In afara de coruptie nimic nu mai functioneaza in tara asta. De ce la vecinii nostri unguri nu au loc asemenea evenimente ?. Sunt de alta mentalitate….

 3. Ioan a spus: 15 martie 2017, ora 16:21

  Sant sigur ca deraierea sa produs datorita vitezei excesive ( peste 120 km/ora.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.