Trei pescari din Odoreu, prinşi la braconaj pe Someş | Informaţia Zilei

Trei pescari din Odoreu, prinşi la braconaj pe Someş

Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare au depistat sâmbătă, 1 iunie, trei persoane care pescuiau ilegal pe malul râului Someş.

În jurul orei 20:30, poliţiştii au identificat 3 persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, din localitatea Odoreu, care se aflau la pescuit ilegal pe malul râului Someş, în localitatea Băbăşeşti. De asemenea, au mai identificat o plasă de pescuit monofilament care era instalată în râul Someş de către aceştia, fiind ridicată de poliţişti în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit prin orice metode al reproducătorilor, în perioada de prohibiţii, şi distrugere a icrelor embrionate de peşte în zonele de reproducere naturală şi faţă de pescuitul ilegal şi pescuitul neraportat al calcanului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345