00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Trei maşini nou-nouţe de poliţie s-au ciocnit (Video)

Trei maşini nou-nouţe de poliţie s-au ciocnit vineri în oraşul Balş, judeţul Olt, după ce au încercat să ocolească o coloană de maşini. Acestea urmau să ajungă în diferite secţii de poliţie, dar se vor întoarce în service pentru a fi reparate.

„Astăzi, în jurul orei 13.45, pe raza oraşului Balş, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei autospeciale, care aparţin Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi. Astfel, în timp ce se deplasau în coloană, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, acestea au intrat în coliziune, rezultând doar pagube materiale. 5 autospeciale au fost ridicate din judetul Ilfov, acestea deplasându-se în coloană către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi. Toate autospecialele au poliţe de răspundere civilă auto valabile. Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier a fost sancţionat contravenţional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, nefiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Precizăm faptul că la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost dispusă cercetarea administrativă a celor implicaţi în eveniment”, transmit cei de la IPJ Olt.

VIDEO:

10-12 masini noi de poliţie au plecat de la Mioveni la Mehedinţi. Supăraţi că au dat de aglomeraţie, poliţiştii care le conduceau au pornit semnalele acustice şi luminoase pentru a depăşi coloana, mi-a povestit un martor ocular. Prima pune brusc frâna, următoarele două se busesc. Nu, nu e banc! 🤷‍♀️

Publicată de Ionela Arcanu pe Vineri, 14 iunie 2019

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.