Trei cupluri de sătmăreni se căsătoresc de Valentine's Day | Informaţia Zilei

Trei cupluri de sătmăreni se căsătoresc de Valentine’s Day

Scris de I. Z., 14 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dacă până în acest an unele cupluri de sătmăreni îşi programau oficierea căsătoriei civile în data de 24 februarie, de Dragobete, zi cunoscută în tradiţia populară ca fiind sărbătoarea iubirii la români, iată că în acest an niciun cuplu nu şi-a fixat ca dată a căsătoriei ziua de Dragobete.

În schimb astăzi, când bifăm în calendar Ziua Sfântului Valentin asociată cu Ziua îndrăgostiţilor (Valentine’s Day), sărbătoare occidentală a iubirii împrumutată şi de români, la serviciul Stare civilă din cadrul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Satu Mare se vor prezenta 3 cupluri. Menţionăm că în ultimii ani raportul dintre numărul de căsătorii în zilele de 14 februarie şi 24 februarie era unul echilibrat, cu excepţia anului 2018 când de Valentine’s Day s-au încheiat 5 căsătorii, iar de Dragobete doar una. Numărul celor care aleg aceste zile simbolice ca dată a căsătoriei a scăzut în ultimii doi ani.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517