17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Trei bărbaţi urmăriţi general au fost identificaţi la Vama Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat şi predat autorităţilor competente trei cetăţeni români, căutaţi de autorităţile din România pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, fals în declaraţii, precum şi infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

Primul urmărit a fost depistat în data de 13 august a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, când s-a prezentat pe sensul de intrare, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român V. S., în vârstă de 47 de ani, din judeţul Satu Mare.

La verificări, colegii noştri au constatat că bărbatul este căutat de autorităţile din România. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Astfel, bărbatul avea de ispăşit o pedeapsă de 9 luni închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

Al doilea urmărit general a fost reţinut, tot în PTF Petea, în data de 14.08.2019, în jurul orei 13,30, când s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. Cetăţeanul român T.N. în vârstă de 65 de ani, domiciliat tot în judeţul Satu Mare are de executat o pedeapsă de 7 luni închisoare pentru infracţiuni de fals în declaraţii.

Iar al treilea urmărit general, a fost identificat ieri, 16.08.2019, în acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, în jurul orei 01.30. Este vorba de cetăţeanul român C.P. de 32 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi. Pe numele lui, Judecătoria Roman a emis un mandat european de arestare, bărbatul având de executat 10 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În toate cele trei cazuri, persoanele urmărite au fost predate unor echipaje din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
  1. szabi a spus: 17 august 2019, ora 15:32

    Astia si de sarbatori lucreaza? In loc sa se pregateasca de Partium….. Prin infractori

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.