10.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 03.30 Spectacol de teatru 04.47 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 06.00 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 09.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 10.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 11.20 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 15.40 Teleshopping 16.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii: Zootehnia şi implicaţiile Coronavirusului. 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Trei bărbaţi urmăriţi general au fost identificaţi la Vama Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat şi predat autorităţilor competente trei cetăţeni români, căutaţi de autorităţile din România pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, fals în declaraţii, precum şi infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

Primul urmărit a fost depistat în data de 13 august a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, când s-a prezentat pe sensul de intrare, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român V. S., în vârstă de 47 de ani, din judeţul Satu Mare.

La verificări, colegii noştri au constatat că bărbatul este căutat de autorităţile din România. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Astfel, bărbatul avea de ispăşit o pedeapsă de 9 luni închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

Al doilea urmărit general a fost reţinut, tot în PTF Petea, în data de 14.08.2019, în jurul orei 13,30, când s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. Cetăţeanul român T.N. în vârstă de 65 de ani, domiciliat tot în judeţul Satu Mare are de executat o pedeapsă de 7 luni închisoare pentru infracţiuni de fals în declaraţii.

Iar al treilea urmărit general, a fost identificat ieri, 16.08.2019, în acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, în jurul orei 01.30. Este vorba de cetăţeanul român C.P. de 32 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi. Pe numele lui, Judecătoria Roman a emis un mandat european de arestare, bărbatul având de executat 10 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În toate cele trei cazuri, persoanele urmărite au fost predate unor echipaje din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
  1. szabi a spus: 17 august 2019, ora 15:32

    Astia si de sarbatori lucreaza? In loc sa se pregateasca de Partium….. Prin infractori

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.