Trei absolvenţi îşi încep cariera la Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare | Informaţia Zilei

Trei absolvenţi îşi încep cariera la Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare

Scris de I. Z., 02 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Începând de luni, 2 decembrie, trei absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri vor contribui la sporirea siguranţei sătmărenilor.

În cadrul unui ceremonial organizat la nivelul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, comanda unităţii le-a adresat celor trei tineri absolvenţi – serg. maj. Roşu Daniela, serg. maj. Sabău Dan şi serg. maj. Ficuţ Gabriel – un cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare, dorindu-le succes în cariera care începe în cadrul structurilor de ordine publică.

De asemenea, a fost stabilit programul imediat de integrare a acestora în echipa jandarmeriei sătmărene, tutorii profesionali (stabiliţi dintre cadrele cu cea mai mare experienţă) fiind cei care îi vor ghida în activitatea profesională şi îi vor ajuta să-şi pună în valoare cunoştinţele dobândite pe parcursul studiilor.
În cadrul aceluiaşi ceremonial, un ofiţer şi trei subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultatele foarte bune înregistrate în activitatea profesională.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345