21.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Importanţa preluării si conservării probelor în cazul unei infracţiunii. 05.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 05.30 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 10.00 Religie (limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Ce este după moarte? 10.45 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Liviu Marta, Kereskenyi Sandor. Titlul emisiunii: Muzeul Judeţean Satu Mare organizează o sesiune ştiinţifică despre fluxurile istoriei. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 17.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Trecut la PRU, Mihai Stuzu îl atacă pe Dragnea

Scris de Mioara Maxim, 04 septembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Iau amploare tensiunile politice generate de trecerea unor parlamentari de la PSD la PRU şi susţinerea afişată de Ponta faţă de formaţiunea naţionalistă.

Deputatul PRU (ex-PSD) Mihai Stuzu susţine că Liviu Dragnea l-a ameninţat pe Victor Ponta cu excluderea din PSD încă din perioada în care acesta din urmă era prim-ministru. Stuzu a demisionat din PSD în decembrie 2015, după un conflict cu Liviu Dragnea.
Stuzu a lansat acuzaţia la Antena 3, după care a oferit mai multe detalii într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro.

„În octombrie anul trecut, eram la CEX la Negreşti Oaş. Deja Dragnea era preşedintele partidului, Ponta îşi dăduse demisia, dar era încă prim-ministru. Fusese Congresul PSD în care i-am spus lui Dragnea că nu trebuia să candideze singur. Eu susţineam că, dacă nu ne depărtăm cumva foarte repede de amprentele de comunism şi de corupţie pe care PSD le avea, vom avea mult de pierdut. Dragnea a răbdat ce a răbdat şi la un moment dat, îmbătat de propria-i putere în partid, s-a răstit la mine: ‘Băi, tu ori înţelegi nişte lucruri, ori te dau afară şi pe tine şi ăla care te-a adus în partid.’ Toată lumea ştia că eu am intrat în PSD datorită lui Victor Ponta. Pe mine m-a surprins replica lui Dragnea, dar şi mai tare m-a surprins că, în sală, unde erau toţi preşedinţii de organizaţii judeţene PSD, nu a avut nimeni curajul să-i reamintească lui Dragnea că, de bine de rău, Victor Ponta era prim-ministrul ţării la vremea aia, din partea PSD. Deci omul şi-a făcut socoteala de acum un an să-l dea afară pe Ponta. Este exact stilul laş al lui Dragnea. Dragnea nu ar avea niciodată curaj să spună faţă în faţă ceva. El îşi cheamă seara lacheii la restaurant, le spune ce piesă de teatru să joace a doua zi, iar a doua zi, la partid, mai face şi figura aia cu ieşitul din sală, vezi Doamne că el nu e prezent la decizii”, a declarat Sturzu.
Deputatul mai susţine că Dragnea s-a folosit de popularitatea lui Ponta şi când a vrut să-l dea jos pe Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputaţilor. „Pe mine nu mă surprinde teatrul ăsta pe care îl joacă Dragnea zilele astea. L-a jucat şi la debarcarea lui Zgonea de la conducerea Camerei Deputaţilor. Şi-a dat seama că cel mai uşor mod de a scăpa de Zgonea este să spună în partid că va fi Ponta la conducerea Camerei, ştiind că pe Ponta îl place lumea în partid”, a mai precizat Mihai Sturzu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.