18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Trece moţiunea de cenzură?

Scris de I. Z., 10 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Agitaţie mare, miercuri, atât în tabăra puterii cât şi în cea a opoziţiei. Şi unii şi ceilalţi au făcut tot posibilul să se asigure că vor avea câştig de cauză astăzi, la votul moţiunii de cenzură. Cu 24 de ore înainte de ziua decisivă, doi deputaţi social-democraţi plecaţi la Pro România au revenit în PSD. Deputatul PSD Sorin Bota, care a semnat moţiunea de cenzură, s-a răzgândit şi spune că n-o mai votează. Deputatul independent Oana Bîrzan a anunţat că nu va fi prezentă la vot. Pesediştii nu cred în reuşita moţiunii de cenzură.

O declaraţie care demobilizează a venit de la liderul USR, Dan Barna, care spune că nu este convins că moţiunea de ceznură va trece, în schimb PNL susţine că vor reuşi.

Miercuri, cu o zi înaintea votului, deputaţii Horia Nasar şi Cornel Itu au anunţat că se întorc la PSD, după ce au stat o săptămână în Pro România.

Cu privire la revenirea celor doi în partid, Viorica Dăncilă a declarat că nu le-a promis nimic, ci doar a avut o discuţie cu aceştia despre responsabilitatea pe care o au faţă de cei care i-au votat.
Tot miercuri, premierul Viorica Dăncilă a avut o discuţie şi cu liderii şi parlamentarii PSD.

Deşi a semnat moţiunea de cenzură, deputatul PSD Sorin Bota s-a fotografiat cu liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea. Parlamentarul independent Oana Bârzan a anunţat că nu va fi prezentă la vot.

Preşedintele USR, Dan Barna a avut un mesaj demobilizator. Acesta a spus că nu este ferm convins că moţiunea de cenzură va trece, motivând „că una este să promiţi şi alta să votezi”.

Prezidenţiabilul Alianţei 2020 USR-PLUS a adăugat că este reticent.

În schimb, preşedintele PNL Ludovic Orban este optimist, chiar şi în condiţiile în care doi parlamentari au revenit la PSD.

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, spune că moţiunea de cenzură nu va trece şi susţine că inclusiv parlamentari ai PNL vor vota „împotrivă”, în timp ce de la PSD cu vor fi trădări.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 10 octombrie 2019, ora 12:11

    Sper sa treaca motiunea ca sa urmeze taierile de pensii si salarii, reduceri de personal in sectorul bugetar administrativ respectiv, eliminarea facilitatilor, gratuitatilor, scutirilor, etc,…..

  2. Babacu a spus: 10 octombrie 2019, ora 09:12

    Jos tuihoşa si analfabeta!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.