Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 02.30 Stand Up 03.45 Expoziţie de cai 04.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Argus. 05.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum se manifestă furia la tineri. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Gheorghe Ciocan. Titlul emisiunii: Insalaţii moderne de distribuţie borhot de fructe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog,cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Relaţia mamă-fiică. 10.15 Religie, cu Eva Laczko , invitaţi: Laurenţiu Costin, Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul mare: abnegaţie sau bucuria sufletului? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Sămătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Sălăgeanu .Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă. 17.00 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

Update: Traficul prin Vama Halmeu a fost reluat

Scris de Stela Cădar, 09 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update: ora 12:50. Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu a fost reluat. 

„Autorităţile de frontieră din Ucraina au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, începând cu ora 12.45, că lucrările la alimentarea cu energie electrică au fost finalizate în PTF Diakovo, Ucraina.

În urma informării, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei vă aduce la cunoştinţă faptul că traficul prin PTF Halmeu-PTF Diakovo s-a reluat şi se desfăşoară în condiţii normale.” se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Atăzi, de la ora 10 şi 15 minute, traficul rutier prin Punctul de trecere a frontierei Halmeu a fost oprit temporar. Se efectuează lucrări la alimentarea cu energie electrică pe teritoriul ţării vecine. 

Măsura a fost luată la solicitarea autorităţilor de frontieră din Ucraina, care în cursul zilei de astăzi au informat partea română că traficul prin Punctul de trecere a frontierei Diakovo, din Ucraina – corespondentul pe teritoriul României al Punctului de trecere a frontierei Halmeu se va întrerupe temporar, din cauza unor lucrări la alimentarea cu energie electrică pe teritoriul ţării vecine. În jurul orei 17, traficul prin acest punct de frontieră ar putea fi reluat.
Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei recomandă cetpţenilor utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei situate la graniţa cu Ucraina.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.