Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Imola Kis, Danciu Zamfir, Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Care este rolul Direcţiei Judeţene de Cultură? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Dan Burulea, titlul emisiunii: Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă (reluare) 02.36 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 03.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 04.42 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 05.35 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinelo Norberto 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Imola Kis, Danciu Zamfir, Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Care este rolul Direcţiei Judeţene de Cultură? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farcaş, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici şi colectori de deşeuri 10.15 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Dan Burulea, titlul emisiunii: Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 14.40 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciurdaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.05 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.05 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoala performanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marta Bzduch, titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 23.30 Ştiri

Update: Traficul prin Vama Halmeu a fost reluat

Scris de Stela Cădar, 09 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update: ora 12:50. Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu a fost reluat. 

„Autorităţile de frontieră din Ucraina au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, începând cu ora 12.45, că lucrările la alimentarea cu energie electrică au fost finalizate în PTF Diakovo, Ucraina.

În urma informării, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei vă aduce la cunoştinţă faptul că traficul prin PTF Halmeu-PTF Diakovo s-a reluat şi se desfăşoară în condiţii normale.” se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Atăzi, de la ora 10 şi 15 minute, traficul rutier prin Punctul de trecere a frontierei Halmeu a fost oprit temporar. Se efectuează lucrări la alimentarea cu energie electrică pe teritoriul ţării vecine. 

Măsura a fost luată la solicitarea autorităţilor de frontieră din Ucraina, care în cursul zilei de astăzi au informat partea română că traficul prin Punctul de trecere a frontierei Diakovo, din Ucraina – corespondentul pe teritoriul României al Punctului de trecere a frontierei Halmeu se va întrerupe temporar, din cauza unor lucrări la alimentarea cu energie electrică pe teritoriul ţării vecine. În jurul orei 17, traficul prin acest punct de frontieră ar putea fi reluat.
Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei recomandă cetpţenilor utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei situate la graniţa cu Ucraina.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.