Trafic intens la Vama Petea

Poliţiştii de frontieră îi atenţionează pe sătmăreni că având în vedere că a început perioada vacanţei elevilor, dar şi cea a concediilor, şi mulţi cetăţeni români călătoresc în afara graniţelor ţării, traficul în punctele de trecere a frontierei, în special la frontiera cu Ungaria s-a intensificat.

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul aglomerat în punctele de trecere a frontierei de pe raza judeţului Satu Mare. Şi de această dată, Punctul de Trecere a Frontierei Petea a fost cel mai aglomerat, aici, în intervalul 17-19 iunie s-au prezentat la controlul de frontieră pe sensul de ieşire din ţară 11.665 de persoane, care au călătorit cu 3.930 de mijloace de transport. Pe sensul de intrare în România s-au prezentat 10.720 de cetăţeni, călătorind cu 4.215 mijloace de transport. Totodată, a fost un trafic intens şi în PTF Urziceni, mai ales pe sensul de ieşire din România. S-au prezentat la controlul de frontieră, pentru a ieşi din ţară 6.140 de persoane, cu 2.150 de mijloace de transport.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517