Toth Kristian face pasul în categoria arbitrilor din Liga 3 la fotbal | Informaţia Zilei

Toth Kristian face pasul în categoria arbitrilor din Liga 3 la fotbal

Scris de Ionuţ Blăjean, 09 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În urmă cu câteva zile, în organizarea Comisiei Centrale de Arbitri a avut loc un concurs de promovare a arbitrilor de fotbal într-o categorie superioară, adică în Liga 2 şi în Liga 3. Concursul s-a organizat atât pentru arbitri de centru cât şi pentru asistenţi.

Judeţul Satu Mare a avut patru candidaţi, cu toţii asistenţi. Tamas Kopriva, Zsolt Kopriva şi Radu Pascu s-au prezentat la concursul pentru promovarea în Liga 2, în timp ce Toth Kristian s-a prezentat la concursul pentru promovarea ca arbitru asistent în Liga 3.

Din cei patru candidaţi doar unul singur a trecut de dificilul examen. Este vorba de Toth Kristian, un arbitru în vârstă de 25 de ani. Absolvent al Facultăţii de Inginerie Managerială din Oradea, Toth Kristian s-a apucat de arbitraj în anul 2012 pe vremea când era jucător activ. A trecut prin toate etapele din judeţ după care s-a prezentat la examenul care a avut loc în 2 şi 3 octombrie. La proba teoretică a primit nota 9, iar la testele fizice a fost notat cu 8,79.

Toth Kristian a practicat fotbalul la nivel de juniori şi seniori, fiind component al echipelor Victoria Petreşti, Someşul Oar şi Olimpia Satu Mare. „Aştept cu emoţie delegarea la primul meci în Liga 3. Sper să fie în această toamnă şi îmi mai doresc să nu mă opresc aici”, a apus proaspătul divizionar C.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345