Tot mai mulţi tineri din Tăşnad prinşi cu droguri | Informaţia Zilei

Tot mai mulţi tineri din Tăşnad prinşi cu droguri

În ultima vreme s-au înmulţit cazurile în care tineri din oraşul Tăşnad sunt prinşi cu droguri de risc la ei. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare ne informează azi despre un alt caz.

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din oraş Tăşnad, au fost depistaţi de poliţişti având asupra lor droguri de risc.

În 31 mai, în jurul orei 22:00, patrula mixtă a Poliţiei Oraşului Tăşnad, formată dintre un poliţist şi un jandarm, au identificat pe raza oraşului Tăşnad trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, care aveau un comportament suspect, iar la controlul efectuat asupra acestora şi asupra autovehiculului cu care erau s-au descoperit aproximativ 7 grame de materie vegetală de culoare verde-oliv şi 6 ţigarete confecţionate artizanal.

Cantitatea de materie vegetală şi cele 6 ţigarete au fost ridicate, urmând a fi predate organelor competente, în cauză fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345