Tot mai mulţi bărbaţi sătmăreni încalcă ordinele de protecţie după ce-şi bat soţiile

În 21 mai, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică- Proximitate au fost sesizaţi, de către o femeie, de 52 ani din municipiul Satu Mare, cu privire la  faptul că fiul ei, de 27 ani, s-ar fi deplasat, la aceeaşi dată, la locuinţa femeii, nerespectând astfel prevederile ordinului de protecţie emis pe numele său.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie.

Totodată, faţă de tânăr s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Tot în 21 mai, în jurul orei 15:40, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Beltiug, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie, de 50 de ani, din Ardud, despre faptul ca soţul ei nu respectă prevedrile ordinului de protecţie emis pe numele său.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul apropiindu-se de soţie şi de locuinţa în care domiciliază. Mai mult, acesta din urmă ar fi ameninţat-o pe soţie cu acte de violenţă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea ordinului de protecţie şi ameninţare.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517