Tot mai multe documente false sunt depistate la românii care trec prin vămile de la Satu Mare

Scris de I. Z., 13 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat un cetăţean român din judeţul Maramureş care avea ascunsă în torpedoul autoturismului, o carte de identitate eliberată pe numele altui cetăţean roman, falsă.

Ieri, 12 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Maramureş, conducând un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit în torpedou o carte de identitate falsă, eliberată pe numele altui cetăţean roman din Bucureşti.
Şoferul a declarat că nu ştie nimic despre acea carte de identitate, deoarece a împrumutat maşina de la un prieten.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar în continuare se fac verificări cu privire la documentarea întregii activităţi infracţionale sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517