Image 1
Image 2

Tortellini cu carne şi sos de legume

Tortellini cu carne şi sos de legume
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tortellini cu carne şi sos de legume

Este o mâncare gustoasă, se prepară repede, este puţin mai ieşită din tipare şi poate să devină uşor preferata întregii familii.

Aveţi nevoie de;
2 pungi de tortellini de 250 de grame pentru 4 porţii zdravene

pentru sos;
-o ceapă medie
-un ardei roşu şi unu galben
-puţin unt, 2 căţei de usturoi
-suc proaspăt de roşii

Fierbeţi cele două pungi de tortellini în apă cu sare şi puţin ulei, la foc mediu, timp de 12 minute. După ce aţi stins focul lăsaţi pastele în apă sub capac să se înmoaie.

Între timp faceţi sosul astfel; ceapa tăiată o căliţi în puţin ulei, adăugaţi ardeii tăiaţi cubuleţe şi căliţi câteva minute. Adăugaţi apoi 2 roşii coapte date prin blender, sare, 1 linguriţă de unt şi la final, usturoiul pisat şi piper după gust.

Turnaţi sosul peste tortellini şi lasăţi câteva minute să se pătrundă gusturile. Adăugaţi la final pătrunjel şi ceapă verde tăiată rondele subţiri  dar şi câteva roşii cherry, pentru aspect.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Connect with

Buchet Garni

Buchet Garni

Buchetul Garni este un element clasic în bucătăria franceză, însă ideea de a lega ierburile împreună are rădăcini mult mai adânci în istoria culinară europeană. Conceptul de buchet garni, în forma sa actuală, este documentat pentru prima dată în Franța în secolul al XVII-lea, devenind popular în perioada Iluminismului, când bucătăria începea să fie privită mai mult ca o formă de artă și se punea accent pe rafinamentul tehnicilor culinare.