14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Toate structurile MAI pornesc o campanie pentru reducerea infracţionalităţii în şcoli

Scris de Matei Larisa, 08 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii vor verifica şi numărul de elevi din microbuzele şcolare

O campanie de informare privind prevenirea şi reducerea infracţionalităţii în unităţile de învăţământ, iniţiată de Ministerului Afacerilor Interne, va fi derulată în judeţul Satu Mare, sub sloganul ”10 pentru siguranţă”, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Campania a fost lansată ieri, 6 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Gabor, subinspector de poliţie din cadrul Serviciului Rutier, Daniel Ilban şi inspector Felicia Hrihorişan.

În cadrul acestei campanii sunt angrenate şi structurile judeţene din cadrul M.A.I. cum ar fi Instituţia Prefectului, Inspectoratul pentru Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţia Naţională Antidrog şi Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane.

Activităţi în şcoli şi grădiniţe

Campania destinată creşterii gradului de siguranţă a elevilor se va derula până la data de 20 septembrie, perioadă în care vor fi intensificate acţiunile de informare a elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice. Primul eveniment din cadrul acestei campanii la care vor participa toate structurile va avea loc azi, începând cu ora 17.00, la centrul comercial situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare. ”Poliţişti, pomperi şi jandarmi, vom intercţiona cu copiii dar şi cu părinţii acestora, care vor fi prezenţi acolo. La acest eveniment îi vom angrena pe copii în mici jocuri interactive, prin care să conştientizăm importanţa cunoaşterii regulilor de circulaţie şi nu numai, în urma cărora vor fi răsplătiţi cu mici atenţii din partea noastră. De asemenea, vom transmite sfaturi preventive părinţilor şi persoanelor interesate de siguranţa copiilor, sfaturi care privesc siguranţa transportului la şcoală şi de la şcoală, dar şi preocupările pe care le elevii le au în timpul liber”.

Începând de luni, odată cu începerea anului şcolar, reprezentanţii M.A.I vor fi prezenţi în şcolile gimnaziale şi grădiniţe, unde vor organiza mai multe activităţi. ”Vom fi prezenţi în licee, şcoli gimnaziale dar şi în oraşele mai mici. Ne adresăm atât elevilor cât şi părinţilor şi cadrelor didactice. În acest sens pregătim organizarea unei sesiuni de informare cu profesorii şi părinţii din Tăşnad pe tematica anti-drog, pentru data de 16 septembrie”, a explicat Felicia Hrihorişan.

În judeţ suntt 111 microbuze şcolare

Pe drumurile publice din judeţul Satu Mare vor circula în acest an şcolar 2019 – 2020 nu mai puţin de 111 microbuse şcolare. ”Poliţia rutieră a organizat activităţi specifice de instruire a acestor autovehicule, fiind instruiţi peste 70 de conducători auto. În perioada imediat următoare începerii noului an şcolar, poliţiştii rutieri vor desfăşura controale în traficul rutier pentru respectarea legislaţiei rutiere în vigoare, cu un accent deosebit pe respectarea prevederii legale privind numărul maxim de elevi transportaţi în aceste autovehicule”, a declarat subinspectorul Daniel Ilban.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.