00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Tinerii needucaţi mănâncă seminţe pe stradă

La redacţia cotidianului nostru am fost sunaţi de Rodica B. pentru o problemă ce ţine mai degrabă de bun simţ şi educaţie.

“Din păcate tinerii din ziua de azi nu mai ţin seama de cele învăţate acasă. În ultima vreme văd tot mai des adolescenţi care mănâncă seminţe pe stradă, iar cojile sunt aruncare bineînţeles pe jos. Este foarte ruşinos, cu atât mai mult cu cât majoritatea cetăţenilor acestui oraş se plânge de lipsa curăţeniei. Eu sunt convinsă că nu părinţii lor sunt de vină, pentru că refuz să cred că în prezenţa lorîşi permit să facă aşa ceva, cred mai degrabă că este instinctul de haită, dacă unul este mai “şmecher” toţi se iau după el, fiind astfel mai uşor acceptaţi. Oraşul are nevoie de multe lucruri, iar tinerii reprezintă viitorul nostru, este trist să vezi cum lipsa de respect a acestora pentru natură se vede pe spaţiile verzi, în staţiile de autobuz şi în parcuri unde este plin de coji de seminţe. Cu tristeţe o spun că uneori mai văd şi adulţi, oameni în toată firea, care mănâncă pe stradă seminţe. Nu este normal să nu te gândeşti că în urma ta, pentru a păstra curăţenia oraşului, cineva vine şi mătură, cineva vine şi zi de zi strânge gunoiul în urma ta, gunoi făcut cu o mare nesimţire şi nepăsare de nişte tineri care ar trebui să înveţe încă de pe băncile şcolii ce înseamnă respectul pentru natură. Vreau să cred că în timp aceşti tineri vor deveni nişte adulţi responsabili care în viitor vor fi un bun exemplu pentru copiii lor.”

Abonează-te acum Online!
  1. Vox a spus: 02 iunie 2019, ora 17:28

    Poate asa fac si acasa …..UNDE ESTI NICOLAE CEUSESCU

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.