14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Timpul de aşteptare al clienţilor RAR Satu Mare va fi mai scurt şi petrecut în condiţii optime (Foto)

Scris de Matei Larisa, 04 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Reprezentanţa sătmăreană a Registrului Auto Român (RAR) are un nou sediu începând de duminică, 3 noiembrie, pe strada Careiului nr. 266. Inaugurarea oficială a fost făcută duminică în prezenţa mai multor autorităţi de seamă.

Printre ei Directorul General al Registrului Auto Român, George-Adrian Dincă, ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, ministrul MApN, Gabriel Leş, depuatul Ioana Bran, fostul ministru Ovidiu Silaghi, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, şi mulţi alţii.

Evenimentul a debutat cu tăierea simbolică a panglicii de către oficiali, care au fost întâmpinaţi în porturi populare tradiţionale şi serviţi cu pâine şi sare. Mai apoi, protopopul ortodox Ioan Socolan împreună cu pr. Tiberiu Vălean au săvârşit o slujbă de sfinţire a noului sediu.

După ani de zile în care filiala sătmăreană a funcţionat într-o locaţie închiriată, care împiedica oferirea condiţiilor optime atât pentru angajaţi cât şi pentru clienţi, RAR se bucură acum de un sediu nou construit, pregătit să acopere cererea parcului auto. Schimbarea a fost generată de necesitatea modernizării spaţiilor destinate clienţilor, de extinderea zonelor de acces, dar şi de dublarea liniilor tehnice de lucru. RAR nu a investit doar în noul sediu, ci şi în modernizarea echipamentelor tehnice. Aşa se face că de acum înainte RAR va dispune de două linii integrate pentru verificarea vehiculelor, principalul beneficiu adus clienţilor de noua tehnologie fiind acela că timpul de aşteptare pentru programări şi efectuarea prestaţiilor va fi redus considerabil.

Valoarea totală a investiţiei a fost de 13,5 milioane lei, bani care au provenit exclusiv din bugetul de investiţii al RAR, durata construcţiei fiind de 17 luni. Noul sediu dispune de un total de 60 de locuri de parcare, dintre care 6 sunt destinate TIR-urilor şi camioanelor, suprafaţa totală a terenului fiind de 10.070 metri pătraţi. Imobilul ocupă 857 mp, în timp ce hala pentru verificări are o suprafaţă de 460 mp, iar 300 mp au fost rezervaţi birourilor.

”Consider că modernizarea reprezentanţei RAR Satu Mare este în primul rând o chestiune de respect pentru clienţii care ne calcă pragul. Ne dorim ca timpul de aşteptare la RAR să fie cât mai scurt şi petrecut în condiţii optime. Angajaţii noştri vor efectua prestaţiile cu eficienţă maximă, datorită prezenţei celor două linii integrate, care permit parcurgerea tuturor etapelor verificării şi adunarea completă a informaţiilor despre vehicul pe un singur buletin, care se tipăreşte la final, după terminarea activităţii tehnice. Rămânem consecvenţi, aşadar, în demersurile noastre de a oferi clienţilor cele mai bune servicii”, a declarat ing. George-Adrian Dincă, director general RAR.

Ministrul Răzvan Cuc a subliniat faptul că proiectul noului sediu RAR a fost inclus în planul de achiziţii de către guvernul PSD.

Abonează-te acum Online!
  1. zoli a spus: 04 noiembrie 2019, ora 16:04

    Mare adevar spune suporter Tov.Larisa psd-ista- tov,corvete nu-i demis O adunatura de analfabeti

  2. suporter adevarat a spus: 04 noiembrie 2019, ora 13:29

    tot gunoiul psd-ist prezent la inaugurare nu-i mai satura dumnezeu de propaganda politica da nu mai mira pe nimeni asta stiu sa faca cel mai bine toti lingai psd-isti

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.