Tiberiu Csik, anunţat oficial antrenor la CSM Satu Mare

Scris de Constantin Demian, 09 noiembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Aşa cum am scris şi în numărul trecut, Tiberiu Csik este cel care va antrena în continuare echipa CSM Satu Mare din Liga 3 la fotbal.

Anunţul oficial a venit chiar marţi de la conducerea clubului. “Tehnicianul Tiberiu Csik a condus marţi primul antrenament al echipei de fotbal CSM Satu Mare. Tiberiu Csik a preluat CSM Satu Mare după ce clubul sătmărean s-a despărţit de Zoltan Ritli. Staff-ul tehnic îi cuprinde pe secunzii Paul Levente şi Daniel Oşan. Tiberiu Csik urmează să debuteze oficial ca antrenor al CSM Satu Mare la meciul cu CFR Cluj II, programat în data de 13 noiembrie”, anunţă conducerea CSM Satu Mare. Din acest an au mai rămas meciurile cu CFR Cluj II (a) Şimleu Silvamiei (d), Someşul Dej (a), Minaur Baia Mare (d).

“Sper să-i pot motiva pe băieţi şi să reuşim să strângem cât mai multe puncte în cele patru meciuri pe care le mai avem de jucat în acest an. După care, vom vedea ce se va întâmpla din primăvară”, ne-a declarat Tiberiu Csik.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517