Teatrul de Nord reia spectacolele în Sala Mare

Scris de I. Z., 07 ianuarie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prima veste bună din noul an 2021 pentru iubitorii de teatru este redeschiderea sălilor de spectacol. Trupa „Mihai Raicu” a reînceput repetiţiile şi pregăteşte un program de spectacole, sperând că lucrurile vor evolua bine în continuare. Chiar dacă instituţia poate oferi doar 30% din capacitatea sălii, bucuria şi emoţia de a fi împreună este de 100%, transmit actorii printr-un comunicat.

“Duminică 10 ianuarie, de la ora 19.00, campionii noştri la improvizaţie vă provoacă să vă aventuraţi în lumea poveştilor inventate şi să participaţi activ cu propuneri şi idei la un nou SPECTACOL IMPROVIZAT, un spectacol la care actorii şi spectatorii lucrează cot la cot. Trupa ImproŞtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust, inteligent, amuzant şi dinamic”, se arată în comunicat.

Teatrul de improvizaţie este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizaţie teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfăşoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri şi povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relaţie interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureşan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Gîjulete şi Andrei Stan.

Preţul biletelor este de 30 lei pentru adulţi, 20 lei pentru studenţi, elevi, pensionari.

Teatrul de Nord Satu Mare îşi întâmpină spectatorii în condiţii de siguranţă, accesul în spaţiul destinat publicului este permis doar după măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanţării de minim 1,5 m şi a marcajelor amplasate. Purtarea măştii de protecţie este obligatorie. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanţele puse la dispoziţie de instituţie. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea asigurării distanţei fizice.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517