Teatrul de Nord prezintă primele spectacole în curtea Sălii Mari

Scris de Vasile Andreica, 19 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După ce primele spectacole în aer liber au fost susţinute în curtea Muzeului de Artă, folosind cu multă creativitate spaţiile aferente (mai ales sâmbătă la ”Îndrăgostiţii din Ancona”), trupele Teatrului de Nord se întorc acasă şi vor primi spectatorii la noua scenă amplasată în curtea interioară a sediului, cu intrare din strada Gheorghe Doja. Aici spaţiul de joc este acoperit, iar publicul poate folosi umbrelele în caz de ploaie, mai ales că trebuie respectată cât de cât distanţarea socială.

Trupa Harag Gyorgy va juca vineri seară de la ora 21 (în nocturnă aşadar) comedia muzicală ”Hippolyt, lacheul”, iar vineri dimineaţă – la Muzeul de Artă – trupa de păpuşari Brighella îi aşteaptă pe copii la spectacolul ”Masă, pune-te”, tot o comedie.

Trupa Mihai Raicu deschide ziua de sâmbătă de la ora 11, în curtea Teatrului, cu spectacolul pentru copii realizat de Andrei Mihalache după povestea ”Soacra cu trei nurori” a lui Ion Creangă, jucat de actorii Rora Demeter, Adriana Vaida, Dorina Nemeş, Tibor Székely, Lucia Maria Racşan, Cristian But, Sergiu Tăbăcaru, Alina Negrău.

Seara de la ora 20 revine în faţa publicului comedia “Bani din cer” de Ray Cooney, în regia lui Daniel Vulcu, interpretată de Ioana Cheregi, Roxana Fânaţă, Ciprian Vultur, Cătălin Mareş, Romul Moruţan, Stelian Roşian, Andrei Stan.

Pentru spectacolele adresate copiilor biletul costă 10 lei, iar la cele pentru adulţi 20 de lei. Prin forţa împrejurărilor, locurile sunt limitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517