Teatrul de Nord îşi reia activitatea în aer liber

Scris de Vasile Andreica, 04 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
ImproŞtim 2018

ImproŞtim 2018

Trupa Mihai Raicu a Teatrului de Nord îşi reia din această lună activitatea, desigur cu măsurile necesare pentru protejarea publicului. Din acest motiv, spaţiile în care vor avea loc spectacolele sunt în aer liber, mai exact scenele amenajate în curtea Muzeului de Artă şi la Turnul Pompierilor.

Deschiderea noii ”stagiuni” se va face vineri, 5 iunie, la ora 20, la Muzeul de Artă, cu un spectacol de improvizaţie oferit de trupa ImproŞtim. În 13 iunie la ora 11 se joacă ”Scufiţa Roşie”, iar la ora 20 ”Îndrăgostiţii din Ancona”, tot la Muzeul de Artă. În 20 iunie spectacolele se mută la Turnul Pompierilor, cu ”Prostia omenească” de la ora 11 şi ”Bani din cer” de la ora 20. În 26 iunie se reiau, de data asta la Turnul Pompierilor, ”Scufiţa Roşie” şi ”Îndrăgostiţii din Ancona”.

În ce priveşte trupa Harag Gyorgy, aceasta reia spectacolele duminică, la Muzeul de Artă, cu un spectacol de păpuşi la ora 11 şi un recital de poezie la ora 19. Vor urma spectacole săptămânale, în care muzica şi distracţia vor fi la ordinea zilei.

Niletele se pot achiziţiona online şi la Agenţia Teatrală, iar preţul biletelor este de 10 lei pentru spectacolele pentru copii si 20 lei la spectacolele pentru adulţi. Pensionarii şi elevii au reducere de 50% la acestea din urmă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517